Venray in 2016 wordt zeker zonnig!

Venray in 2016 wordt zeker zonnig!

Zonnepanelen energeniaal Venray2016 wordt voor inwoners van Limburg en dus ook voor Venray, zeker zonnig.

Het Limburgs Energie Fonds, ook wel bekend als LEF, is weer van start gegaan met de duurzaamheidsleningen. Dit zijn leningen met een bijzonder lage rente bedoeld voor investeringen in zonnepanelen, zonneboilers, isolatie en andere duurzame maatregelen.

Mensen die eind vorig jaar, na het aanvragen van een duurzaamheidslening, een afwijzingsbrief of een uitstelbrief van de provincie ontvingen, kunnen gewoon opnieuw aanvragen.

Vandaag heb ik contact gehad met de provincie om de laatste informatie in te winnen.
Waar je op moet letten:

  • Belangrijk is dat de aanvraag voor de lening opnieuw wordt ingevuld en ingediend omdat het aanvraag formulier iets gewijzigd is.
  • Ook is het goed om de offerte die destijds is uitgebracht, te laten vernieuwen.
    Aangezien de aanvraag vergezeld moet gaan van een ‘recente’ offerte wat voor meerderer uitleg vatbaar is, raden we je aan om de offerte te laten vernieuwen en opnieuw bij te voegen.

Voor meer informatie over de duurzaamheidsleningen kijk je op www.limburg.nl/LEF

Ook interesse in zonnepanelen, stel je een persoonlijk betrokken aanpak op prijs en woon je in Venray of omgeving? Bel of email ons voor een afspraak.
Wij komen je graag uitleggen wat de mogelijkheden en kansen voor jou zijn.

Energeniaal
Meer dan alleen zonnepanelen.

Trouwens,
Je bent misschien al bij een van de bijeenkomsten geweest van Zonnig Zeker Venray of heb je gehoord van de collectieve inkoop die grote kortingen op zou leveren? Wij doen geen collectieve inkoop maar kunnen gewoon al een concurrerende prijs aanbieden en daarbij leveren wij goede (lokale) service.
Wat vind jij belangrijk?


Geïnteresseerd? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak bij jou thuis.bel ons voor een afspraak