EPA energielabel zinvol voor jou?

EPA energielabel zinvol voor jou?

Wat doet de EPA (energielabel) adviseur

De EPA (energielabel) adviseur komt persoonlijk bij jou langs en kijkt naar de bestaande isolatie, de verwarming en de ventilatie in jouw woning. De adviseur geeft antwoord op vragen zoals:

* Hoeveel bespaar ik als ik mijn dak isoleer?
* Is het zinvol om isolerend glas aan te brengen?
* Is mijn dak geschikt voor een zonnepaneel?
* Hoelang duurt het voordat ik een zonneboiler heb terugverdiend?

Kortom, u krijgt advies op maat over hoe u uw huis comfortabeler en energiezuiniger kunt maken. De EPA-adviseur geeft u een overzichtelijk rapport waarin staat wat uw investeringen zullen zijn en hoe snel u de investering terugverdient.

Wil je eerst weten of het in jouw situatie zinvol is om een EPA (energielabel) te laten maken, vul dan de module op milieucentraal in. Zo zie je snel wat voor jou de beste keus is.

Wat kost een EPA (energielabel)

De EPA (energielabel) adviseur mag zelf bepalen hoeveel hij in rekening brengt voor het advies. De gemiddelde prijs is ongeveer € 250,- euro, maar er kunnen grote verschillen voorkomen. Vraag daarom meerdere offertes aan en neem altijd een gecertificeerde adviseur. Wij zijn trots te melden dat we sinds de zomer van 2016 zelf een EPA adviseur in ons midden hebben. Raymond heeft de training namelijk gevolgt en is sinds september 2016 officieel gecertificeerd door Cito. Wij willen graag dat u bat heeft bij een energielabel en zullen het rapport dan ook komen brengen en toelichten zodat je er zelfverzekerd mee verder kunt.  Neem Contact met ons op!

Wil je een simpel energieadvies door online een vragenlijst in te vullen? Dat kan via onze website, de kosten hiervoor zijn €30,-. Je ontvangt dan een persoonlijk rapportje met tips en ideeën om te starten met besparen toegespitst op jouw situatie.
Ga naar de Mini-energiescan op onze web pagina

Subsidies

Momenteel kun je als particulier geen subsidie krijgen voor het laten maken van een EPA energielabel.
Wel is er een subsidieregeling in de maak, maar naar alle waarschijnlijkheid zal die niet gericht zijn op particuliere woningeigenaren. Als je ons volgt via Facebook of aanmeld voor onze nieuwsbrief (max 6 per jaar) dan blijf je op de hoogte wanneer er iets wijzigt in de subsidieregelingen.

Veel besparing gewenst namens Raymond onze EPA adviseur!