Besparen, ook op je aansluiting!

Besparen, ook op je aansluiting!

Onze aanpak

besparenVeel mensen komen bij ons voor zonnepanelen, soms willen ze dan een offerte voor een al bekend aantal panelen, ook het merk omvormer weten ze al en dan mogen we de offerte dan per mail sturen. Hier geven we dan altijd geen gehoor aan. Energeniaal is niet een van de bedrijven die zo veel mogelijk zonnepanelen verkoopt maar een bedrijf dat zoveel mogelijk wil besparen en duurzaamheid wil verspreiden. En daarvoor komen we graag naar je toe!

Je jaarafrekening is voor ons geen uitgangspunt maar een beginpunt. Samen willen we dan kijken of dit verbruik aannemelijk is. Misschien heb je wel vloerverwarming? en kun je daar op besparen.

LED

Een halogeen spotje van 35 Watt verbruikt op jaarbasis gemiddeld 51 kWh per jaar aan stroom (gemiddeld 4 uur per dag, in de zomer natuurlijk minder en in de winter meer.) Een LED van 5 Watt geeft evenveel licht en verbruikt dus maar 7 kWh per jaar, een besparing van 44 Watt. Als je dan 6 spotjes zou vervangen zou je al 1 zonnepaneel minder nodig hebben! Bovendien gaan de LED lampen veel langer mee.

Aansluiting

Afgelopen week was ik bij een potentiële klant in Vortum-Mullem, een dorp tussen Boxmeer en Venray. Bij het bekijken van de woning en het opnemen van de woning om een offerte te kunnen maken bleek dat de eigenaar een aansluiting in de meterkast had van 3x63A terwijl hij voldoende zou hebben een 3x25A. Dit is al een besparing van bijna 1000 euro op jaarbasis!

Waarom Energeniaal

Soms vragen mensen waarom ze voor Energeniaal zouden moeten kiezen.
Omdat we mee denken! We helpen je besparen en we proberen je energie verbruik zo laag mogelijk te krijgen, dan heb je ook minder zonnepanelen nodig! Goedkoper én duurzamer!

Netbeheerder

Benieuwd naar jou netbeheerder? Die kun je hier vinden.
Ben je klant van Enexis? dan vind je de tarieven hier.